18 Aralık 2009 Cuma

kadınları severim...

anlamaya çalışmam onları, ne istediklerini bilmem gerektiğini de asla düşünmem, bir kadının tam olarak ne istediğinin bilinmesini istediğini de hiç sanmam... ama emin olamam, ah bebek hiç emin olamam...

kadınsız bir dünya düşünemiyorum da, kadınsız bir istanbul nasıl olurdu baktık şöyle bir, kadınlar günü ilanı için...
tasarım: cihangir gümüş

14 yorum:

DORİS dedi ki...

vayyy, fikir çok güzel gerçekten...
bu arada, dünya kadıların topuzu üzerinde dönüyor, biz muhteşemiz:)

Kasux dedi ki...

oha lan 2 gün önce bnm günümmüş ve ben bunu yeni öğreniyorum:)

varol döken dedi ki...

@doris
ben muhteşeme muhteşem demem, benimle birlikte dönmedikçe:)

@kasux
kadınlar günü 8 mart ya, ne yaptın sen:) ilan da çok eski zaten...

Kasux dedi ki...

hadi lan ben hiç tarihe falan bakmadım :):)

Kasux dedi ki...

tamam tamam sustum...

DORİS dedi ki...

valla bul bir tane, seninle döneninden, ayrıl ayrıl sana dönsün, dönmezse zaten senin olmamıştır hiç.:)
karışık oldu biraz ama, kıssadan hisse sen bir tane bul o zaman konuşalım bu konuyu...

varol döken dedi ki...

birazdan londra da aramaya basliyorum, bulursam donuste haber veririm, bulamazsam her dandik turk turisti gibi abi oralarda bir sey yok, memleket gibisi var mi cekerim:)

DORİS dedi ki...

vay, londralara git bizi götürme. bulamadıysan da(ki haber vermediğine göre bulamadın) bu sebeple bulamadın. ayrıca hiç farketmez en güzeli memleketimin insanı.
dip not:rus kadınlardan nefret ediyorum.
:))

varol döken dedi ki...

gitmek mesele değil doris, dönmemek mesele:) benim bulduklarım beni aramadı, beni bulanları ben aramadım, telefon hep meşgul çaldı, öyle diyeyim ben sana, sen anla:)

ama ne yazık ki şunu söylemek zorundayım, en güzeli memleketimin insanı falan değil:) hayır inan ben rus da sevmem ama oran orantı çok önemli bir şey estetik güzellik anlayışıma göre... bizim insanımızın kalça paydası payından fazla geliyor:)

ayrıca arayan bulamaz be doris, bir şeyi istiyorsan onu unutmaya başlamalısın önce...

DORİS dedi ki...

amman amman, bu kadar itinayla aradığını bilsem yardımcı olurdum diyeceğim de bende de kalça payı paydasından düşük kız yok henüz:))
ama ben büyük alçalı kadınlara bayılırım, vallahi, çok güzel gelirler, endamlı, .....
arayan bulamaz fikrine katılıyorum ama aradığını unutmak için de önce aramak gerekmez mi. ama her şey kısmet, bir gün pat diye çıkıverir karşına. hatta blogunun hayranı olur, telefonları meşgul olmaz, hem bir masla gibi. bir gün blogda dolaşırken rastladım sana, çarpıştık,postlarımız döküldü, toplarken göz göze geldik.:))))
hayırlısı:))

varol döken dedi ki...

o kadar itinayla aramıyorum da bu kadar inatla çalışıyor işte bu kafa... sabitfikirlilik aslan burcunun sabit özelliklerinden biridir... gerçi eskisi kadar yapmıyorum bunu, kendimi başkası gibi ele alıp değerlendiriyorum, sonra da ağzıma burnuma vurup düzeliyorum biraz:)

büyük kalça küçük kalça değil mesele... mesele orantı meselesi... türk kadını için bir tanım yapamazsın mesela, çıkık kemikler büyük kalçalar, sarı saç diyemezsin... bir yere oturamamış ne yazık ki bizim fizyolojimiz, nesillerce karışmışız ve lanet olsun ki isveçlilerle, şililerle karışacağımıza, kazaklarla, çinlilerle, araplarla karışmışız... ya böyle yazınca da kafatası avcısı gibi hissettim kendimi, sadece tek demek istediğim belirli bir türk insanı tipi yok, bu da benim gibi simetri, orantı, düzen seven adamlar için eksi bir etken...

ha böyle çan çan konuşuyorum, şöyle eklips kalçalı, boğaziçi kaşlı, sırma siyah saçlı bir esmere hele ki gözleri yeşilse gönül vermem mi? oh hem de nasıl veririm:)

aramaktan kastım, öyle ulu orta sağda solda bağırarak, sürekli kendini arayışta göstererek... yoksa ben de severim masalları... hatta dur bir şarkı da ben yollayayım, bloguna nazire olsun:)

yabanım esmerim
sevgilim sebebim
bir gün bir kış masalında
sevip yitirdiğim
şimdi artık korkudan
şarkılar mırıldanan
öpüşünle yaralı
bir aslan burcuyum ben

:)

DORİS dedi ki...

sen bu şiirleri kendin mi yazıyorsun şüphedeyim. sen bir aslan burcusun, silkin ve kendine gel...

aradığını bul innnşallah, sonra da yaz, ablan bulsun, nişan söz evlilik derken araya babaannen gelir ben de tarifi almış olurum:)
hehe,,,
bir de onlarda da orantısızlık var be varol, valla. bizim kızlarımız gerçekten güzel. bir kere öyle yüzeysel bakmamak lazım. dışı şeker kabuğu içi acı biber onların. bizim dışımız muşamba olsa da yeme yanında yat çerkes mantısıyız. hangi kız sana çerkes mantısı açabilir hah, söyle hadi....
hayırlısını versin allah.


şiir güzel olmuş, ben de denize yazdırayım biraz:)) özendim sen böyle yapınca.

varol döken dedi ki...

dur be dur:) sana yazdığım şiir benimdi de, buraya yazdığım şarkı sezen aksu'nun:) senden özendim, yazıyorsun ya böyle her postun altına...

bir çerkes mantısı için ömür boyu yufka açılmaz:) ben daha gencim ya, evlilik zor daha:) ayrıca büyük yeminim ve zamanında yapmışlarla büyük dalga geçmişliğim var mümkünse söz, nişan, düğün fasıllarını atlayıp nikah-balayı kısmına geçeyim bir gün olursa...

beni seven, dünyanın bir ucunda da olsa mantısını yapar yollar, zaten babaannem sevmezse isterse venezüella güzeli olsun havasını alır:)

DORİS dedi ki...

haha, valla rezil oldum bak. anaaam, rüsva olduuumm...koltuktan düşmek üzereyim gülmekten:)))

ayyy, ben de hiç hazzetmiyorum düğünden biliyor musun. istemediğin ot burnunun dibinde biter ya, 2 düğünüm olacak. hem denizin şehrinde, hem antalyada. off, nereden hatırlattın. ama sen böyle büyük konuşmuşsun, kesin benden önce evlenirsin;)
son cümle muhteşem...babaanneden vetoyu yemeden sana mantı yollasın kızlar:) sen seç sonra aradan, kendi güzelin olur, venezuellaya bin basar:))